Deca Durabolin Dosering

Förstå rätt doser av Deca Durabolin kan vara en svår uppgift för många män, särskilt början av anabola steroider.

Eftersom hormonet dämpar naturlig testosteronproduktion av testiklarna , många män överkompensera med testosteron , förkorta deras Deca-Durabolin-behandling eller båda.

Bortsett från dina Deca-Durabolin-doser, är det viktigt att komma ihåg att hålla rätt nivåer av total hormonbalans; detta är nyckeln till framgång.

Även om du använder högre doser av Deca-Durabolin kommer det inte att vara några problem så länge östrogennivåerna hålls normala. Du kommer att ha god hälsa och din kropp får tillräckligt med testosteron för att svara på bristerna.

När du använder Deca-Durabolin konfronteras du också med en viktig fråga: vad är ditt mål? Varför ta Deca? Denna steroid används oftast i bulking cykler under lågsäsongen till öka muskelstorleken och tillväxten .

Oundvikligen är det här när du ser de högsta doserna av Deca-Durabolin. Men låga doser av Deca kan vara mycket fördelaktiga, särskilt när bulk är inte det primära målet.

Lågsäsong Deca-Durabolin doser

Deca-Durabolin doser faller normalt mellan 300 mg och 400 mg per vecka. På grund av dess långa livslängd är en injektion per vecka tillräcklig.

Men de flesta Deca-veteraner kommer att upptäcka att två lika stora injektioner per vecka är mer effektiva (till exempel 2 injektioner på 200 mg för totalt 400 mg).

Detta minskar också den totala injektionsvolymen för de högre mängderna. Om din kropp hanterar 300-400 mg per vecka väl, kan du överväga högre Deca-Durabolin-doser. Många män tål upp till 600 mg per vecka, men behöver sällan sådana doser.

 

De flesta män kommer att hitta sin söta plats med 400 mg per vecka, och detta är allt Deca-Durabolin de behöver. Det är också viktigt att komma ihåg att högre Deca-Durabolin-doser har högre risk för negativa biverkningar.

 

15 citat från Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-acetate-2

 

Detta förhållande kan variera från en till många, men vid någon tidpunkt kommer du att nå en tröskel där de negativa effekterna uppväger de positiva.

Deca-Durabolin doser för skärning

De flesta idrottare associerar inte Deca-Durabolin automatiskt med en skärande steroid, men det är inte ovanligt att Nandrolone dyker upp i många cykler för konkurrerande kroppsbyggare.

Steroiden ger inte effekter lika kraftfulla som Trenbolone, Anavar eller Winstrol, men det kan vara användbart. Decadoserna är mellan 200 mg och 300 mg per vecka och kan vara mycket fördelaktiga, särskilt i slutet av en skärcykel.

Denna steroid har en stark förmåga att bevara mager vävnad, men den största fördelen ligger på andra håll. Låga doser av Deca-Durabolin under en skärfas avlämnar kraftigt kroppen, vilket ofta ansträngs under de brutala skärcyklerna som görs av konkurrerande kroppsbyggare.

Träningen kan vara svår i lederna, vilket förvärras av en begränsad kost. Låga doser av Deca-Durabolin ger terapeutisk lättnad och förbättrar kraftigt uthållighet och muskelresistens under denna intensiva träningsfas.

 

Deca-Durabolin doser för idrottare

Eftersom det främst betraktas som en bulkingsteroid, anser många aldrig Deca-Durabolin som en prestationsförbättrare. Men de inser inte att det är en favorit anabola bland idrottare för förbättra prestanda .

Om du inte riktigt vill vinna massa, inget problem. Bulking kräver en stor diet, så om du inte konsumerar överdrivna kalorier eller överdoserade doser av Deca-Durabolin kommer du inte att ha några problem.

Använd låga doser av Deca-Durabolin för att ge din kropp terapeutisk lättnad utöver förbättrad muskeluthållighet. 100-200 mg doser Deca-Durabolin per vecka är tillräckliga. De flesta idrottare valde 200 mg per vecka för bästa resultat.

Deca-Durabolin Varaktighet

När du har bestämt vilken dos av Deca-Durabolin som ska tas, måste du ta hänsyn till den totala användningstiden. Detta är en långsamt verkande steroid på grund av den bifogade Decanoateestern. Det är inte lämpligt för kortvarig användning och skulle inte ge betydande resultat.

Oavsett dos du väljer, bör hormonet användas i minst 8 veckor för att få vinster. Medan 8 veckor är den lägsta rekommenderade perioden är 10-12 veckor mer fördelaktigt för de flesta idrottare.

Många män kommer också att upptäcka att de tål upp till 16 veckors användning, men majoriteten kommer att sluta efter 10 eller 12 veckor.

Deca-Durabolin doser och sexuella effekter

Eftersom nandrolon undertrycker naturlig testosteronproduktion rapporterar användarstudier om sexuella biverkningar som erektil dysfunktion eller förlust av libido, men dessa inträffar ofta efter överanvändning av Deca.

Därför tror många att deras testosterondoser (i kompletterande injektioner) måste vara för låga. Även om deras Deca-Durabolin-doser är minimala, vid sexuella problem, ökar de helt enkelt testosterondoserna.

I vissa fall kan detta lösa problemen, men ofta gör det bara värre. Om du stöter på problem är chansen god att dina hormonnivåer är obalanserade. Om du inte kontrollerar östrogennivåerna och de blir för höga kan du ha relaterade sexuella biverkningar.

Och om du lägger till mer testosteron ökar du aktiviteten hos aromataszymet som är ansvarigt för aromatisering, vilket förvärrar problemet. Då har du motsatt problem: du sänkte dina östrogennivåer för mycket.

Om du tar bort östrogener med höga halter av en aromatashämmare ökar du sannolikheten för sexuella biverkningar kraftigt. Detta ger en viktig fråga: hur löser du problemet? Oavsett dina Deca-Durabolin-doser, behöver du helt enkelt se till att du har tillräckligt med testosteron för kroppens naturliga behov.

Bortsett från det bör du helt enkelt hålla normala östrogennivåer, inte för höga eller för låga. Oavsett dina Deca-Durabolin-doser, med god hormonbalans kommer du inte att ha problem eller sexuella biverkningar.

Deca-Durabolin-resultat

Vad är resultat att förvänta sig av en Deca-Durabolin-behandling ? Orsakar Deca-Durabolin otaliga problem eller kommer resultaten att vara exakt vad du vill? Detta är de vanliga frågorna när du är intresserad av någon steroid, och tyvärr finns det inga enkla svar. Men med korrekt och ansvarsfull användning, förutsatt att du är en vuxen man med god hälsa, kan vi försäkra dig om att Deca-Durabolin kommer att ge de resultat du önskar.

Deca-Durabolins resultat är ofta associerade med stora ansamlingar av mager muskelmassa , men det är inte så definierat som du vill tänka. Ja, Deca-Durabolin ökar mager muskelmassa, men det är inte magi och du måste göra det äta och träna tillräckligt . Kom ihåg att steroider är hormoner som bara kan förbättra det du redan gör bra. Om du vill ha kvalitetsresultat med Deca-Durabolin, måste du göra din del före och under cykeln.

För att njuta av Deca-Durabolins positiva effekter när det gäller att öka massan måste du konsumera tillräckligt med kalorier. I allmänhet ligger detta något över dina normala kaloribehov. Detta kan variera från en man till en annan, men användaren bör inte konsumera mer än tusen extra kalorier per dag, och vanligtvis mycket mindre.

Naturligtvis kan basnivån på intaget variera. Ju mer muskler du har, desto högre är ditt normala underhåll av kaloriintaget. Ju snabbare och effektivare din ämnesomsättning, som delvis påverkas av din totala muskelmassa, desto mer bör du öka ditt kaloriintag per dag. För högkvalitativa resultat, oavsett basnivå, ökar emellertid endast det totala kaloriintaget. Viss kroppsfett kan samlas, men vi vill hålla detta till ett minimum. Om du äter för mycket får du fett; så enkelt är det. Om du kontrollerar ditt intag och konsumerar bara det du behöver kommer du att få höga kvalitetsvinster. På grund av den tid de tar att se ut, borde de vara mycket lättare att underhålla jämfört med många andra anabola steroider.

Det sägs regelbundet att Deca-Durabolin leder till vattenretention och det finns ingenting du kan göra åt det. Det är sant att denna steroid orsakar vattenretention, men kom ihåg att aromatasaktivitet endast är cirka 20% av testosteron. Det är enkelt att kontrollera vattenretention med denna steroid: använd helt enkelt ett antiöstrogen.

Om Deca-Durabolin fortfarande orsakar samma vattenretention, kan du behöva öka dina anti-östrogen doser. Men i de flesta fall betyder det bara att du äter för mycket. Om du äter överdrivet, särskilt kolhydrater, kommer du att hålla kvar mer vatten i musklerna. Denna princip gäller också utanför Deca-Durabolin-användningen. Kontrollera din diet och använd anti-östrogen och det finns ingen anledning att du ska ha några problem.

Det är också vanligt att Deca-Durabolin orsakar erektil dysfunktion trots exogena testosterontillskott. Vissa tror att de svarar dåligt på detta hormon och att det spelar ingen roll hur mycket testosteron de använder; problem med erektil dysfunktion kommer att uppstå. Även om dessa användare mycket väl kan ha erektionsfunktion när de använder en steroid, är chansen stor att de gör något fel. Många kommer att försöka öka sina totala testosterondoser för att eliminera problemet, och ofta gör detta bara värre.

Genom att öka testosterondoserna skapar de mer östrogenrelaterad aktivitet, vilket kan försämra den sexuella prestationen. Sedan finns det människor som använder enorma mängder antiöstrogen, särskilt aromatashämmare. På så sätt ökar de östrogennivåerna och sexuella biverkningar kan uppstå. För att maximera Deca-Durabolins resultat med bibehållen kroppsfunktioner måste du hålla testosteron på en bra nivå och ett fläckfritt östrogenförhållande.

Höga doser testosteron och Deca-Durabolin utan aromatashämmare kan orsaka detta problem. Omvänt kan stora eller små doser av de två hormonerna som används med massiva doser av aromatashämmare också leda till detta problem. Hitta en bra balans och du kommer att vara nöjd med dina Deca-Durabolin-resultat.

Många är inte nöjda med Deca-Durabolins resultat när de först testar det, särskilt i de tidiga konsumtionsstadierna.Eftersom det är en anabola steroider är det vanligt att tro att du plötsligt kommer att förvandlas till Hulken under några dagar. Vi är ledsna att krossa den här drömmen, men Deca fungerar inte så. Deca-Durabolin är en långsamverkande steroid , och det tar tålamod att se resultat.

Visst finns det steroider som ger massan mycket snabbare, men det innebär i allmänhet mycket vattenhållning och liten faktisk muskelmassa. Om du använder en steroid som Anadrol eller Dianabol, du kan enkelt få 20-30 kilo på några veckor , men det betyder inte att all den vikten är muskelmassa. När anadrol- eller Dianabolintaget slutar ser du snabbt din viktminskning dramatiskt. Deca-Druabolin resulterar i långsammare, mer stabila massvinst och verkliga storlekar, och denna gång menar vi verklig muskelmassa som du kan underhålla, förutsatt att du fortsätter att träna och äta ordentligt även efter Deca-behandlingen.

Undersöker Decas fördelar, dess naturliga terapeutiska effekter kan vara de mest fördelaktiga . Det främjar läkning , vilket är viktigare än de flesta föreställer sig. Detta kanske inte är lika spännande som de andra eftertraktade resultaten och effekterna, men det är mycket viktigare. Deca Durabolin förbättrar enormt återhämtningen och tack vare denna framsteg görs. Vi går inte när vi tränar; viktlyftning försvagar muskelvävnaden.

Det är när vi är i vila, när vi närar oss själva att vår kropp återvinner vävnad och får massa. Ju mer skador som repareras, desto starkare blir kroppen. Deca förstärker denna återhämtning och gör den snabbare och mycket effektivare. Många kommer också att uppleva smärtlindring, särskilt i lederna, men Deca-Durabolin ger också smärtlindring till de flesta av kroppens bindväv. Det täcker inte bara smärtan som vissa läkemedel, utan ger verklig terapeutisk lättnad. Det är när du analyserar dess effekter som Deca-Durabolin verkligen lyser.

Deca Durabolin Dosering

Deca Durabolin Dosering

Deca Durabolin Dosering Referenser

  1. https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/1950/JR/jr9500000367#!divAbstract
  2. https://www.worldcat.org/title/journal-of-the-chemical-society-of-london/oclc/888450231
  3. https://books.google.com.tr/books?id=leVCukUgNlsC&pg=PA154&redir_esc=y
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16597518/